Thursday, March 31, 2011

TRAPPED !!!

                      Hey guys , just now ...I was back from my curricular activities , I was just going into my apartment , when I realised , it's locked . I'm trapped outside my apartment like a half hour ! I am so damn freaking tired now...umm , one more thing , I just wanna share this  new website , it's like facebook , but it's kinda different...

Sunday, March 27, 2011

SUN-DAY !!!

It's sunday , sunday , got to get down on sunday ... haha , wassup guys arini mungkin aku akan sibuk skit , sbab arini ari ahad , nak buat keje skolah ! menyesal plak x buat keje skolah dari smalam ! nak relax arini pon xleh ! tapi smalam aku keluar jln-jln ngan kengkawan baru aku , mmg best ah ! kitorang siap karaoke lagi ! apa-apa pon , Mok , Azan , Amirul , Natasha , Afiqa , Hidayah , Adni , and more.... thanks for the fun !

Saturday, March 26, 2011

Hampa...

Pergh ... x sangke aku , mase "Earth Hour" tadi , x sume orang tutup lampu , cume KLCC ngan KL Tower je yang top lampu....Kalau negara laen sume boleh menghayati "Earth Hour" , naper bukan Malaysia ? Cube tengok video ni...

Wednesday, March 23, 2011

perkataan KAWAN tu ade makne ke ?

Aku x sangke yang kengkawan aku kate perangai aku dah berubah...Ape yang berubah nye ? Aku masih orang yang same yang korang kenal , yang korang suke , yang slalu lepak ngan korang kat belakang klas , yang ade name facebook yang pelik-pelik , yang suke JEPUN , yang ske anime , manga, action figure , aku...masih AIMAN yang same.....kalau ade ke , kesilapan aku ....ckplah..aku boleh terima....perkataan yang korang gune sebagai status korang skang ni iaitu , KAWAN ....ade makne ke bagi korang ?...

Friday, March 18, 2011

Penat.....tapi SYOK !

Pehh....penat gile ah.. sambut birthday kakak aku kat KLCC , naek LRT plak tu!!! mule-mule naek LRT ambik mak aku kat KL Sentral , pastu naek LRT pegi KLCC ......sepanjang hari ni...yang paling best ialah....naek LRT !!! bukan maen syok lagi aku naek LRT , rilek je....lagi satu , aku nak sangat tgk cite "Sucker Punch"... tgk trailer pon aku dah meleleh air liur tgk "Babydoll"* berlawan....ni jelah untuk mase ni....BYE......

*watak dlm "Sucker Punch"

By The Way....HAPPY BIRTHDAY SIS !!!

Thursday, March 17, 2011

First post !

HI...aku masih baru lagi kat sini....dah banyak blog yang aku buat ....tapi SATU pon x berjaya...jadi, aku harap yang ni berjaya...