Thursday, June 23, 2011

The OutingS , and The Sis who hides the laptop\ and The New Lappy !

Kon'nichiwa min'na / Hi Guys...


Yo . Sorry lame aku x post kat sini . Tu pun sebab kakak aku sorok lappy .


1st


Aritu aku hangout ngan aina & zyzy , mule-mule rancang nak jumpe kat LRT Taman Melati last-last aku pegi sorang-sorang . Dah lame kat WWM , tengah syok maen kat arcade baru jumpa ngan zyzy & aina . Aina kate diorang naik kereta zyzy , dalam kereta mak zyzy , mak dia x berhenti bercakap pon . Pastu kitorang tgk Nur Kasih , sedih tapi best woi ! nasiblah aku follow series die...kalau x , mane nak paham . After that , zyzy nak beli hadiah kat BF die . Pastu kitorang lepak ngan Izzudin , Zul ngan Ali kat Bowling Alley WWM . Tak lama lepas tu , zyzy balik . Kitoran pon belilah jagung , aina belanja ^_^ . Pastu kitorang pon balik . 


2nd


Keesokan harinya pulak , aku outing ngan abang aku ! PERGH  , mane x penat . Tapi okay ah , pegi Bukit Bintang abang aku siap belanje aku T-Shirt ngan sweater GIORDANO baru....yeah !


3rd


Ni yang aku geram ni....kakak aku nak sorok laptop plak . Bukan maen susah lagi aku nak contact kengkawan aku sebab mase tu aku xde phone & ramai kawan aku yang xde phone . ishh...geram je aku...


4th


YAY!  Lappy ayah aku dah re-format , system baru laju gile . Dah download 

Wednesday, June 1, 2011

I still want her in my life...

Kon'nichiwa min'na / Hi Guys...


Tolong aku guys , aku masih mencintai dia . Walaupun kitorang dah clash , aku maih terbayang-bayang wajahnya kat otak aku ni . Dialah yang dalam post , Mad and Sad aritu . 2 days ago , masa aku pegi swimming kat swimming pool PV8 , aku nampak die dan dia nampak aku . Her face never changes , still the same beautiful face . Aku dalam keadaan shocked ! mase tu . Aku rasa die pun camtu gak ...