Saturday, July 2, 2011

The Run , The Scold and The 3rd Outing of the Month...

Kon'nichiwa min'na / Hi Guys...


Tadi ade larian 1 Murid , 1 Sukan , 1 Malaysia ! bolehlah best jugak . lumba ngan Teacher Rubee , die kalah, haha . Pastu ambik report kad sumpah cuak ah . Ummi (ustazah) cakap :


Ummi: Aiman ni lemah mengira ngan membaca( Maths & Sejarah) 
Ayah: Ohh ye ke...
                        Bla bla bla bla bla


Last2 kene marah :D tapi aku x kisah , moving on....


Aritu outing ngan azan , arip , meor(cat) , dayah , tasha and shamin...tu sebenarnya outing ke-tiga untuk bulan ni . Mule-mule jalan kaki ke LRT ngan azan & meor . Then , tuka baju jalan . Mase tu , arip baru sampai . So , tunggu arip tuka baju pastu bertolak ke LRT Sri Rampai . Dah sampai , aku beli Molecule ( Malaysia's 1st Magazine Water Bottle ) . Jalan kaki ke Wangsa Walk , sampai-sampai je nak maen bowling tapi x jadik . Pastu pergi arcade maen game tembak-tembak . Azan maen sebelah tangan pastu semorang tengok macam nampak kucing terbang :D . Tetibe azan kene balik sebab bapak die call . As fast as lightning , azan balik . Aku , Meor & Arip pon usha Yamaha , kedai game ngan Headphone smart-smart . Pastu kitorang dapat tau yang diorang ( shamin , tasha & dayah ) ade kat F.O.S . Dah teman diorang beli baju sumer , aku , meor & arip balik dulu . Aku tukar baju sukan balik . Nak tau kenapa ?


     Aku cakap ngan mak aku yang aku ade SPBT , so mak aku xtaula yang aku pergi WWM ... ^_^