Thursday, November 3, 2011

Aku Tak Lupakan Blog !

Kon'nichiwa min'na / Hi Guys...


Ya ! Aku x lupakan blog aku ! Beberapa bulan kebelakangan ni , aku dah syok ngan Tumblr. , sebab tu ah aku hampir terlupa blog aku . Tapi tidak ! aku ingat dari mana aku berasal . Baru-baru ni , aku dah start aktif balik dah aku punya Twitter , Facebook daripada asyik ngan tumblr. je .

Anyways , aku dah tengok keputusan Peperiksaan akhir Tahun aku . Dapat 26/36 , boleh la tu . Aku berhasrat untuk jadi budak rajin dan lebih aktif tahun depan !!!



                                                               YEARRRGGGHHH !!!!!!